SIRONS EYE

                                                                                   

Vi tänkte göra ett James Bond hopp igenom men vi skippade det och gjorde lite koolare grejjer!!! Lovely day med sol, ganska vinstilla, inte allt för kallt och ACTION i 3 timmar.

Next misson; HItta en Marmott!!!!!



Min jacka har blivit stulen, med mobil, kort, cash så jag är lite depprimerad just nu. Ska dra och depp dricka ikväll på min night off..kommer bli kadäng.

love Jess

Handikappade Canemans gästblogg nr 2

Mycket har hänt sedan jag skrev sist. Jag har nu hunnit jobbat som nanny en hel vecka och tjänat bra pengar. Mycket pengar är ju en fördel eftersom jag har en tendens att köpa dyra saker på fyllan här nere. Ex: jag går in och köper schampoo och balsam för 70kr st.

Men till den största nyheten. Jag blev för drygt 1 vecka sedan överkörd av en bil på högerfot. Efter detta har jag  inte kunnat  gå ordentligt på foten. Jag  hoppar runt som en idiot. Alla har sagt åt mig att kolla upp foten eftersom något kan vara brutet. Men jag har bara skrattat åt detta och sagt att det är lugnt eftersom jag kan röra mina tår. Nu är det ju så att jag  blir så illa tvungen att halvt bita i det sura äpplet och  erkänna att jag kollade upp min fot 1 vecka senare och det visade sig att jag har två sprickor och kommer inte kunna åka skidor på minst 2 veckor.


Efter att  jag  varit hos läkaren igår (22dec) och fått denna dåliga nyhet fanns det  inget annat för mig att göra än att knäcka en öl på balkongen som senare blev 4 och  inse hur misslyckad jag är. Klockan var 1 på dagen och denna öl skulle varit den enda. Men icke. Eftersom min käre vapendragare Sos jobbade och Lido skulle jobba så kunde jag inte låta bli att följa med till Saloon för att ta "ett" glas.  Detta verkade vara en sån bra idé men självklart slutade det med att visakortet var in lämnat i baren för att  senare dra betalningen efter alla mina drinkar. Herregud va jag  ansåg mig själv som vass.

Detta är resultatet av vad jag hann med detta under min "afterski".

* Ringa mitt tidigare jobb och snacka skit (SEB)
* Ringa min mamma, för att  be henne skicka romerska bågar
* Ringa lite olika samtal som jag  verkligen inte borde ringa till. Nämner inga namn.
* 2 Zombie
* 2 jäger
* 2 Purple Haze
* 1 öl


Stort tack till sos och  lido som såg till att förgylla min dystra dag. Men det är ju  bra att Sos är en sån fin vän och  håller "sällskap" med drickandet. Framförallt eftersom det  var  happy  hour vilket betyder att du betalar för 1 och får 2 drinkar....
Jag insåg iaf att jag borde ta mitt pick och pack och dra mig hem. Det var inte då helt lätt att hålla sig vaken utan att däcka till i soffan. Men som tur var så hjälpte krage mig  med detta. Love you.

Vi tjejer hade ju faktiskt en väldigt viktig kväll framför oss. Vi skulle ju både på en födelsedagsförfest och på den stora svenska julmilddagen. Ang denna behöver jag inte säga något eftersom att sos sitter mittemot och skriver ett  bättre blogg inlägg om denna kväll. Men en sak jag vet att hon inte kommer skriva om är att  ja vaknade för 5:e gången här nere med tysk techno på repeat. Detta är inte helt okej för huvudet på morgon kvisten. Det kommer mera...




Fred ut <3 Handikappade Fia


Langely Julbord på Grand Nord. Oj Oj Oj

Det är nästan så att man glömt att det faktiskt är Julafton inom en mycket snar framtid. Visst att vi har en gran och kollar på Sunes Jul varje morgon men det liknar fortfarande inte tidigare jular för någon av oss. Jag menar advent, pepparkakor och julklappar, vad är det?

Igår var det iallafall dags för lite äkta svensk julmat. Förfest hos Evelina och Julia med hela gänget. Kändes konstigt att alla kunde svenska, haha. By the way , X kissa från andra våningen ut genom fönstret. Klockan 21.00 spik kastade vi oss över köttbullar, prinskorv, Janssons, julvört, potatis, rödbetssallad, revbensspjäl etc. Öl och shots fick man också, för bara 15 euro, rena rama Julafton!

Tydligen var det endsat vi som förfestat rätt rejält innnan. Julbordet förvandlades snabbt till en alternativ studentskiva. Vici kände sig utvald att hålla ett tal, på engelska, fast alla var svenskar. Mycket mycket underhållande. Vi fick bland annat höra om hur hon fått sparken två gånger från Dicks förra året och nu i år istället jobbar för Graal. Alla måste komma, gratis drinkar. Sen mest Skål och vaaawohaaahaaaaa.




Jag och Lido såg vår ex lion alpin Guide Kalle från Cham 07. Vågade inte riktigt gå fram och hälsa. Så istället körde vi Kalle på bordet, han fatta ingenting. Ha ha ha

Sen var det förvånansvärtviss några grabbar i andra änden av långbordet som inte tyckte vici var tillräckligt full och skickade över en hel del shots. Jag förstår verkligen inte varför, kvinnan var fullast i hela Val.

När middan blev tråkig vandrade vi vidare till Sasasaloon. Återigen vici... Blev lite emotional och saknade helt plötsligt ett syskon. Klart man ställer upp. Men det var inte tillräckligt, jag måste visa att jag menar allvar. Då gick jag med på att byta namn på facebook till Sofie Lindblom Elmgren, då var det ok. 




Krage fick göra bodyshots, Vici var fortfarande upprörd och jag var för mätt för att stå upp. Efter en halv timmes tappra försök gav vi upp och gick hem (jag och vici), resten drog till Dicks och körde Rave. 

Händelsrik och Minnesvärd Kväll.

Nu är det Pimps and Hoe Theme night och vi ska inviga snöbaren, woho! / Sushie

Ps1. Douglas, varför låtsades du inte känna oss på Julbordet?
Ps2. Sophia, varför fylleshopade du skit dyra shampoon för 24 euro på väg hem från afterskin?
Ps3. Vici, varför gillar du att skotta?
Ps4. Rum 121, varför skrek ni  oavbrutet okontrollerat hela middagen? - För att vi aldrig får skrika i vår egen lägenhet för vi har Hitler som granne.


I Do Not Do Mornings.

Morgonskift och uttråkad.
Efter evoulotion skis morgonmöte, två GT = Städa stockroom.
Kasta lådor överallt. Men fint blev det.
Mitt favorit par kom in. Hon från South Africa, han från London.
Klockan var väl runt 11 och de skulle bara komma in på var sin öl.
Fyra timmar senare, 5 öl var senare samt antal shots var vi bästa vänner. 
Frun har jobbat i bar och samlar på Jägermeister prylar. Efter att ha fått två shotglas, två kepsar och ett underlägg var hennes dag gjord, påriktigt.
Lärde mig två nya partytrick och gick med i ett vad. Frugan och Jag ska dra 25 shots eflephantöl i rad. Då får vi 50 euro var. Piece of cake. Känns som att pengarna ska brännas på Dicks ikväll!

Jag visade Rich några bilder från Sydafrika och vithajarna för han är rescue diver. Frugan blev då lite sentimental, började gråta och ville åka hem..... till Sydafrika. ooops.

Vid tre tiden kom Lido och jag kunde sätta mig på andra sidan baren. Dicks killarna kom in och det hela slutade med att jag senare drack shots ur upphittade skigoogles, Sophia ringde sitt jobb (SEB banken) och mingla lite samt sin mamma för att be henne skicka ner romerska bågar. Sen gick jag och Lido hem och Lekte rövare. Ikväll är det julbord.



PP

Sos


Ps. Sophia talar: glider in  och är snor full efter 4 bättre öl på ballen. Det är ju inte så jävla kul att få reda på att ma inte kan åka skkidor på 2 v. jävla bil som valde just  min foy att köra över.... så nu sitter man på saloon och har  två sprickor i foten och  3 drinkar och  2 shot.... 4 öl... illa illa.. men jag står upp och ska fira jävla skit svenska jul med alla andra utan min älskade familj... :'(   sos suger och  lido jobbar!!!!!!! <3 <3 <3

Ett vanligt morgonpass!

Idag skiner solen och jag har morgonshiftet = ingen skidåkning. Men jag är faktiskt inte så bitter. Jag ska sätta mig på balkongen om en timme och 18 min ta en öl och sen fylla år. Jag har rehabat i två dagar. Det har varit synd om mig för jag har varit sjuk, hosta och ingen röst. Men nu får det vara nog. Jag har 32 salooncards som ska bännas! Enligt vårt dagliga avsnitt av Sunes Jul sägs det att det bara är 3 dagar kvar till julafton! Lovely! I morgon ska vi svenskar på något slags skandinaviskt julbord för skibums. Massa skinka, köttbullar och snapps. Lycka till med jobbet efter det Jess!


Dagens jobbpass har bestått av Rockmusik, 50 citroner och 40 lime att skära, Gossipgirl, Sex and the City, Ett herrans liv(med Victoria Silvstedt) och Grattis Världen. Riktigt mysigt faktiskt! Jag fick precis besök av en otroligt bakis Tom/The Manager/Gosebjörnen som tydligen ägnade natten på diverse barer som sedan resulterade i någon slags brutal magsjuka. Hörde kl.3 inatt att även Jessica blivit drabbad av denna. Stackarna... Natten var för övrigt intressant den med. Efter att ha tvättat första gången sedan ankomst(3veckor) går jag till sängs. Två timmar senare blir jag väckt av Sophia som bara måste berätta om hennes kväll, jag uppskattade detta ska du veta! Några high five senare och jag somnat om igen blir jag väckt på nytt. Alice, kl 5, pratar högt och tydligt med sin syrra som kommer idag, sedan börjar hon hosta. Alice har för övrigt ont i sin nedre vänster lunga vilket man kan få om man dricker kopiösa mängder alkohol och käka penicelin... Denna bit av lungan kallas lever.


Igår lärde jag mig en lek av Dick's grabbarna. Leken heter "Tell her". Denna lek får tydligen bara lekas av killar(vilket jag ska ändra på). Om någon säger något om en tjej utan att säga "safe" direkt efter kan någon i umgänget säga "Tell her" och då måste personen i fråga gå fram till tjejen och säga det han just sagt. Nu har vi fått klarhet i varför vi fått så mycket konstiga/oförskämda/smicktande saker berättade för oss.


Fortsättning följer på WackyValdi - One Season of Danger!


Over and out!

Love Lido


Tie Thursday and A proper Dinner Party



Jag och Lido kröp ut I backen runt två tiden. Det var filmjölk, man kunde knappt se handen framför sig och ännu mindre vart man skulle. Först tappa vi bort oss, sen började vi bråka, sen tappa vi bort varandra, sen hamna vi i helt fel backe utan lutning, jag fick ta av mig brädan och gå, 3 gånger. Vi börja bråka igen, åkte hem.


Jag och Krage traskade över till Bens, Teddys och Johns penthouse, bara några meter ner för samma gata som vi bor på. En väldigt stor lägenhet helt i 70tals anda. Med dusch i köket bland annat. Anledningen till vårt besök var gratis middag och förfest. Uppfostrade som vi är hade vi med oss tre röda rosor, en 5 liters box rose samt röda klackskor (inte på oss dock).  Vi hade nämligen kommit överens om att klä upp oss, eller snarare jag tvingade dessa rutinerade säsongare att hoppa ur green eye sponsor t-shirtsen och köra en äkta Stureplan, tie Thursday föddes.


Si hävdar faktiskt att han aldrig haft en utekväll i skjorta och slips, uppenbarligen har han aldrig varit i Sverige. Själv hade jag på mig alla pärlor jag kunde komma över, en fånig scarf och såklart en slips. Krage och John gick till jobbet. Jag och mina två välklädda män gick till Victors för en drink eller tre. Lyckades där också övertala Jannick att hänga på Tie Thursday. Grabben gick all in och kom i Svart Hugo boss kostym, slips och fancy skor. Frågan är varför man tar med sig en kostym till alperna, men jag har ju med mig röda klackskor, så jag kan vara tyst. När Victors blev tråkigt fortsatte vi till V-spot, Alberts, Moris, Saloon, Dicks och tillslut Tocade för hamburgare såklart. En sjukt bra kväll helt enkelt. Allt glider ihop lite men jag vet bland annat: Jag och Ben ska gifta oss på alla hjärtansdag i Vals kyrka. Min slips är borta. Jag har fyra tjejers facebooks på armen. Alla value cards är slut. Jag gjorde bort mig för Northlanders vd. Men man måste ju bjuda lite på sig. Right?


PP


Little SOS


I said "Hey, whats going on"

min frukost innan morgon passet bestog av, tomatsoppa, torr gammal baguette som löses upp i soppan.
Sos åt två ägg och en morrot innan hon åkte upp hon blev en looser på berget. Bindningen va sönder så hon fick ta liften ner igen, broken and alone.

Status: 07:30 att hitta julpynt för hela valdi i hallen, ingen vet hur, var, vem och när nu har vi iaf en till julgran, 20m belysning, en stor jultomte och diverse krimskrams

Lovely day in the pist comes with hangover, sun, hamburger, permanent and JÄGERBOMB


Rock on & Have fun
 thats what we are going to do
 Love JESS

  

 

I BELIEVE IN KARMA

Jag har haft den sämsta dagen idag.
För det första var jag ute igår fast jag inte skulle.
Drog mig upp 9.30 imorse ändå.
Va i backen vid halv elva, själv.
Tar Soleise express upp, sen håller man i ett rep som drar en, det är en lång platt transportsträcka för att komma till några sköna backar.
Det är fortfarande manchester i backen och inte alls mycket folk (transfer day).
När jag ska knäppa höger fot (väldigt taggad på att åka) inser jag att min bindning är i två delar och att en skruv saknas.
Jag grät nästran av besvikelse. För det första för att det var en grym dag. För det andra måste jag gå hela transportsträckan tillbaka för repet är enkelriktat. Såg ut som en looser. För det tredje måste jag ta soleise express ner igen, det är bara tjocka turister som tar en sittlift ner till byn när det finns backar. Såg ut som en looser. Inte nog med det, liften stannar precis när jag är nere i byn, får sitta där och dingla, såg ut som en looser.
 
Gick in till Ski republic för Saloon staff har rabatt där, men inga skruvar passade mina burton bindningar.
Gick till Precision, fick en utskällning för att imprincip alla mina skruvar var lösa och att jag "misshandlar" min bräda. Så nu måste jag köpa en skruvmejsel och göra en check minst en gång i veckan. Försökte se söt ut och få gratis service, men fick betala 5 euro. SKIT
 
Synd om mig va? :)
Nu ska jag ta en power nap, helt utmattad fast jag inte åkt ett enda åk, haha.
Tur att jag har en hel säsong på mig.
 
Puss och Kram S
 
Ps. Imorse när vi vakna var hela hallen full med julpynt. Bland annat en plast gran en tomte i människostorlek samt en 20 meter lång ljusslinga. Ingen vet hur det har hamnat där, ganska roligt faktiskt.

Ps2. Vici har inte gästbloggat på ett tag, hon har haft annat för sig.


 

LUSSE LUSSE LELLE OCH LÖSSNÖ

 

Free Tibet!

Jag är nog en av världens snällaste människor! Jannik hade en het date på Diks, kände sig lite nervös och var tvungen att dricka kopiösa mängder alkohol för att klara detta. (Han fuckade dock upp allt och raggade på en annan samtidigt, han ska inte ut ikväll.) Snäll som jag är erbjuder/går med på efter mängder med mutor att ta hans morgonpass. Vi vill ju undvika vår kära vän Nicollas situation och öde. SHE GOT FIRED!! En brud som alltid hamnar i trubbel stackarn. Inget mer "Free Tibet" kampanjer på Saloon inte.


Hur får man då sparken från Saloon?


Första varningen vet du inte riktigt om, kan vara något som att du lagt in jackor i köket. Andra varningen blir desto hårdare. Dra till Diks kvällen innan ditt morgonpass, bli hemsläpad bokstavligen av dina två arbetskollegor och sedan vakna kl 10 av att sin chef ringer och skäller. "Where the HELL are you?!?" Kommer till jobbet spyr på toan, däckar i stockroom på en öltunna och hittas igen av chefen. När man fått sin sista varning tar man sig friheten att på sin night off gå in i baren och göra drinkar till sig och sitt crew. Du är avskedad. Förhoppningsvis får hon tillbaka det, troligtvis inte.  

Kl.7.00 gick jag upp idag. När vi pratar Valditid är det ungefär när man kommer hem från efterfesten. Så förstå hur tidigt det är för mig. Igår vaknade jag kl.14.15 men nog om det. Så här långt har det gått bra. Det tog en timme att få igång musiken vilket jag anser vara snabbt!


Det står sjukt snabba skidskolebarn utanför dörren och undra om det är idag jag ska träffa min Rudi?!


Big Love Lido!


PS. Vici har fått jobb på Le Graal!! Provition på att hennes kompisar dricker gratisdrinkar! Ds.


Dhåglaz ihest blåggar [Dou:glas Gä:st Bl:oggar]

Hej hallå!
Den som sitter bakom knapparna just nu heter Douglas. Douglas har bott i en buss och snålskjutsat på wacky facky crew sen den 29:e November. Det jag hittills hunnit hustla idag är lite kryddad tomatsoppa samt 10 min facebook! Hur soft är inte lite graitsinternet i snöstorm?
 Jag älskar deras lägenhet och går alltid hit när jag har rast från jobbet.
1. Det är närmare än att gå hem
2. Gratis internet
3. Gratis mat
4.Gratis sällskap (obs sällsynt)
5. Däckade människor i gula soffan.

Idag var punk 5 en tjej som heter Ida. Hon var jättefull och jag lurade henne att hon var i La Daille.
Då blev hon alldeles förtvivlad och noijjig.
Strax efteråt sa hon att hon älskade "sin vicky"! Men vicky är inte här längre. Hon har åkt till nån by någonstans för att vakta barn. Stackars barn. Ida kommer förövrigt från STRÄNGNÄS *LOL*

Igår spelade Douglas på Le Graal. (http://www.graalclub.com/) Det gick ganska bra faktiskt. Han spelade på vinyl och cd for once!  Fett skönt med wax. Appropå wax har jag fått ur glittret ur mitt hår. Det tog ungefär 2 veckor. Om en timme börjar jag jobba igen. Då ska jag sälja alldeles för dyra jackor till alldeles för rika ryssar. Rika ryssar har långa döttrar med långa ben. Snygga dessutom.
Sen öppnar de munnen och försöker sig på att kommunicera verbalt på deras ickehemspråkutantypengelska. Då är det inte lika kul längre. Douglas går då in på lagret och inventerar igen.  Det är synd om människorna sa August Strindberg. Det är synd om ryssarna säger Douglas Poppelman...

När alla låg och sov inkl. punkt 5 satt Douglas och ritade "Douglas Essentiella Emblem" i Wackybooken. Bifogar bild DIRR!

Andra bilden är på mig och en tjej som heter Sara. Sara jobbar som platschef för STS Alpresor men i Chamonix. Fett stek.

Nu har jag slappat så länge i den här lägenheten så jag har tröttnat på det här nu.
Ska sälja kläder. More 2 come see ya niggaz!! stekstekstekstekstekstesksekteskesket SEKT

Vi höres igen. pussen // Douglas P


LIDO FYLLEBLOGGAR

Just nu pratar jag lite med legenden bennaboy på fb äter vicis soppa och gemensamma cipsen... Krage är agr på mig av okänd orsak men jag tror att det beror på att jag inte ville ha snökrig med henne. Hon gick och la sig brevid deckade sos som drog/släpade/tvingade med oss till diks efter jobbet trots att jag prongt hade sagt nej innan. Efter 5 min sa hon hej då och drog hem... FUCK YOU! Jag och krage krossade dancefloos igen och igen. Det var LIVE på dicks! Äntligen lite Live! om Sophia och vici ahr kommit hem ännu är oklart men jag hoppas på en bättre surprise av dem fortfarande.

Dagens Plus:
JAG KLARADE STAFFDRINKSEN!
Söat en halv meter
Quicksilvers wrap med lax

Dagens minus:
Vi blev varnade en gång till på lägenheten SKIT
Snöstorm = ingea skidor
snöstrm = ingen simning
Snöstorm = mycet dåliga anledningar
Dåliga raggningsrepliker


Over and out jag går och lägger mig... Åka skidor imorgon mågon? Eller bara ta en öl?

BL LIDO aka MAO

FluffyQueen Friday - försök #2


  FluffyQueen Friday



Har värderat livet hela dagen, kommit fram till att det är okej, jag ska fortsätta ett tag till. Gjorde 37 listor för att komma fram till den slutsatsen, här är dom två bästa.


LISTA # 1 - analys av att vara sjuk.






LISTA nr 2 - 29 skäl till att ge upp college-livet i staterna och dra en rave-fylla i Valdi.








When I read about the evils of drinking, I gave up reading.

--Henny Youngman


OVER AND OUT

FOX ON THE RUN


EVERYBODY LOVES THE FLAFLA HAT


SALOON DRINKING RULES v 1.4

These rules are to be played at all times whilst on the saloon premises (including directly outside the bar - the snow square is beyond jurisdiction). Agreement must come from all participants if the rules are to be temporarily used elsewhere.


1 MEATLOAF

At all times, individuals shall drink with their left hand. This rule is to be enforced with ALL drinks at any time of the day. A call og "meatloaf" shall be made towards any individual(s) suspected of using their right hand. If guilty, the guilty individual(s) shall finish their drink that they have consumed in an illegal fashion. If the "meatloaf" call is made incorrectly, rule 4 shall be invoked.


•1.1   The use of straws to drink from is outlawed and shall result in the individual(s) finishing their drink.

•1.2   The only exception to rule1.1 is whilst drinking any drink that traditionally contains crushed ice. This would typically include Mojitos, Daiquiris and caprinjas. Addition of crushed ice to a standard drink does not qualify.

•1.3   The use of two hands is also outlawed and shall result in individual(s) must finish their drink.

•1.4   If any individual(s) is correctly accused of drinking with their wrong hand, but in doing so finishes their drink (and correctly follows the EG rule), the individual(s) must finish a full glass/bottle of whatever they were originally drinking.


2 EG


Upon finishing a drink (regardless of what container it has been consumed from), the glass/bottle/shoe must first be touched on someone elses shoulder before being placed down on any surface. Individuals failing to complete this activity will be required to obtain a full glass/bottle/shoe (replicating the full amount that said glass/bottle/shoe originally contained when full/new) of the drink they have just consumed, and finish it in one.


•2.1   The glass/bottle/shoe must touch the area between the elbow and shoulder of someone else. No other area is permitted.

•2.2   Any false accusations will invoke rule 4.


3 KNOCKED OVER GLASS


If any individual knocks over (the container does not need to be completely knocked over, mere spillage will invoke this rule) any glass/bottle/shoe (whether it is theirs or not) they will be required to obtain a full glass/bottle/shoe of the spilled substance and consume the entire amount from their shoe.


•3.1   If the individual(s) is lucky enough that no drink is actually spilled the rule shall not be invoked. If a dispute arises determination of spillage shall go to a democratic vote of individuals witnessing the event.

•3.2   If any individual(s) is caught attempting to forcefully cause another individual to knock ove a drink by any means, the aggressor shall be punished as stated above.

•3.3   The term "shoe" shall encompass all footwear including ski/snowboard boots, flip-flops, sandals etc. If the individual(s) are bare foot, a suitable piece of footwear shall be located for them to consume form.


4 FALSE ACCUSTAION


If at any time an individual(s) falsely accuses another of rules 1through 3, he or she shall incur the penalty that would have been invoked had the accusation been correct.


•4.1   Individual(s) cannot ask questions of other participants relating to failure to comply with rules 1 through 3. There can only be accusations or silence.


5 COINING


At any time only one coin can be in play, the use of further coins is strictly forbidden. The chosen coin must be vocally declared to all playing individuals before it can be used and if possible, the use of a foreign coin is recommended. If an individual has their hand/hands on their glass/bottle/shoe they are essentially "live" and can be coined (even if their glass/bottle/shoe is on a bar or a table). If a "live" individual is coined they shall finish of the drink, period.


•5.1   Coins can be passed on to other individuals, but the coin must first be put down on a surface first, to then be picked up by a further individual. Once put down though the coin is fair gme or any individual playing.

•5.2   If any individual attempts to coin another but misses the glass/bottle/shoe, the coon then becomes available to all individuals.

•5.3   If at any point and individual, purposefully or by mistake, places a second coin into another individuals glass/bottle/shoe, the individual who placed the second coin in shal finish their drink (and receive a bit of kicking from al participants).


Foot Note:


These rules are to b followed as a "fully inclusive set". Adherence to them will mean that all rules ad sub-clauses are to be followed without exception; individuals are not permitted to play by some rules and not others. Any individual(s) deemed guilty of "cherry picking" rules to suit themselves shall be deemed outcasts, receive an immediate loss of all mates and made to wear something from lost property whenever in the bar (or area that rules have been deemed "in play").



WASTELANDSKI PARTY AND DJ Mc Dynamit @ DICKS

Onsdag och lill lörda, I den här byn är det i och för sig alltid lördag. Ska man älska eller hata det faktumet? Jag, Lido och Jess vaknar upp med lagom mycket ångest då vi bestämt oss för att inte dricka. Det gick ju åt helvete. Då bestämde vi att det inte skulle bli något Dicks efter jobbet. Det gick ju åt helvete.

Men ny dag, nya tag! Därför spenderade vi hela dagen i vardagsrummet doing nothing, orkade inte ens sätta på en film, haha. Det snöar ute. Klockan fyra skulle hela saloon family samlas för att bära kopiösa mängder öl och vin upp i backen samt försöka konstruera en provisorisk bar. Allt detta för att ett britiskt bolag som anordnar skidresor för universitet, wastelandski skulle ha avskedsparty.

Samtidigt som mörkret la sig över Val invaderades alltså lilla barnbacken och vår provisoriska bar av 100tals fulla studenter med gröna tröjor med trycket "Dude, where is my dignety". Och det undrade man verkligen några timmar senare när Jess och Lido nästan blev överkörda av en naken man utan kontroll på skidor. Samma man blev sedan fast tejpad vid en pelare med 2 rullar silvertejp, fortfarande naken men nu inne på Saloon. Partyt fortsatte, kanske står han kvar där än?

Det var en busy night och skit kul! Lido glömde att göra en Staffdrink till Simon (chefen), fick dåligt samvete, gick in i en depression och grät hela vägen till Dicks. Hon kom dock över det snabbt för det var jävla bra drag. Tre vodka pom senare entrade till och med jag dansgolvet. Vi tvingade Alice att göra bodyshots, tur att man känner vakterna. Vicci och doug gjorde den mest synkroniserade mest imponerade dansen jag sett på länge. När det blev tråkigt drog de till Graal och spruta skumpa på varandra, moget?

Vi andra vandrade hem för att hitta Sophia, endast iklädd gåsjacka samt en däckad axel i vardagsrummet. Lido och Jess blev lite försenade på grund av ett massivt snökrig i den stora rondellen, på vägen passade de på att plocka med sig Simon, han ville "se lägenheten". Jag blev paranoid att Hitler skulle komma och skälla på oss, så jag skickade hem honom. Och stängde in alla (6 pers) i ett 5 m2 stort sovrum, vad som hände vet jag, men vill nog inte säga. Låt oss bara säga att Vici måste tvätta sina lakan på grund av att någon mådde lite illa och Lido vaggades till sömns. Även Vici blev lite paranoid och gömde sina revar samt skällde ut Sophia helt oproviserat. Punkt slut over and out / SOS


Ps. Hela veckan har stora rondellen mitt i byn varit avstängd, ex antal fransmän har jobbat på att bygga upp en jätte stor scen. Gissa vilka som spelar där på lördag, RAZORLIGHT! Jag gråter av glädje!

BL SSSSSSSSvinSos


TJUVLYSSNAT

"Once it is a mistake, twice it is a coincidence, third time it is a relationship" Simon


"I probably need a few drinks to feel normal again" Brihony before work


"Maybe I do, Maybe I don't, Maybe go fuck urself"


"I fell asleep on the cags in the stockroom with a pint of puke by my side" Nicola, when already two hours late for work...


"Laajdo" Alice saying Lido with an extreme British accent


FluffyQueen Friday - CANCELLED

  FuffyQueen Friday



Bloggade medvetet inte igår, fredag. Var alldelles för negativ - VILL HEM! Gick och la mig med feber i kroppen och vaknade fyra timmar senare med feber och värk i kroppen, GREAT. (mkt medveten om att detta låter som ett utdrag ur t.ex. Blondinbellas blogg...)


SKJUTER UPP FLUFFYQUEEN FRIDAY TILL POSITIVARE DAG
- om en sådan tänkt komma runt hörnet inom en snar framtid...


I feel sorry for people who don't drink. When they wake up in the morning, that's as good as they're going to feel all day.
--Frank Sinatra


Nattens soundtrack - http://www.youtube.com/watch?v=DIaxLTegnlE



ingen jävla aning om varför jag saknar dessa tappade själar men så äre


LOVE
FluffyQueen

Fröken Caneman gästbloggar för första gången!

Nästan två veckor har gått och jag har redan hunnit med lite för mycket dumma saker. Det är ju bra att man ibland "råkar" dricka lite för mycket alkohol så man slipper minnas alla dumheter.


Tror nog att jag och Lido har haft äran att hitta lägenhetens bästa sängplatser. Efter en bättre utekväll med damerna vakande jag upp under vårat matbord med jacka och skor och en totalt stel rumpa. Detta var på grund av att jag somnat sittandes. Tack Jess för att du gjorde ett bättre försök att  väcka mig. Det vackra med denna morgon var att alla tjejer total mobbade mig, framförallt Lido! Därför vill jag passa på att meddela att kvällen efter jag somnat under bordet så valde Lido att precis hinna innan för ytterdörren och lägga sig bekvämt på hallgolvet med ytterkläderna på. Synd Lido. Sos bäddade ner henne med alla skor i hela hallen samt dammsugaren. Skrattar bäst som skrattar sist. Känns skönt att ha någon mer i lägenheten uppskattar vår mjuka heltäckningsmatta.


Under dessa knappa två veckor har jag insett att jag inte skulle överleva en dag utan vici. Kan tänka mig att många har svårt att tro att denna totalt pälsgalna brud skulle komma att bli min "barnvakt" under resan. Vem skulle inte uppskatta någon som sitter och säger "nu närmar vi oss Valdi öppna en öl" eller " fan Sophia nu du måste fixa ditt franska nummer nu". Tusen tack Vici för att du hjälpt mig med typ allt! Sos är ju också en bättre klippa, det är alltid en ära att komma till Saloon och ha en bokad Zombie drink runt halv 12iden. Tack tjejer för att ni hjärtligt delar med er av era drink biljetter. Love you girls <3.  Just nu sitter jag  och  Sos och  laddar inför kvällen bravader. Detta är Sos lediga dag och det måste firas med brut i bättre mängder kanske nån vodka fulredbull....


Ska se till att försöka blogga lite till även fast jag är dysse och aldrig tidigare bloggat! Sorry, I suck!

Rock on <3





VALDI VALDI VALDI

Igår på SA SA SA SALOON kom det ett gäng svenskar!! Ganska skönt att få prata lite svenska ibland Hope you had fun gays!! Jag och Nicola hade iskrig, slutade med att jag fick en hel hink med krossad is på mig. Payback på den!! Hittade Vici i soffan, stirrandes ut i det svarta fönstet, hon hade en djup ånges av något, and she was drunk. 
 


Nu sitter vi här på vår fina balle med vår snart färdiga snöbar!! Vi har köpt en stor ölcage(?) som vi ska ha på opening night av snöbaren, vi har också 18 flasker brut och 12 rajraj. Vi ska hastla lakan som vi ska permanenta med "Fuck you I'm famous" och "wackyvaldi" När vi samlade ihop snö till snöbaren från våra grannars balkonger bla. Råkade det ramla ned lite snö på krogen nedanför. Vi fick skäll av en arg fransk bitch (fransmän är alltid så jälva arga) vi hade tydligen puttade ner snö på deras gäster, sorry!! we love u.. vi ger henne en chokladask som vi gjorde med Hitler(Fastighetsägaren), då blir de minsann glada.

                                                                                                                                   


It's sunshine, Lido är som vanligt lite lite bakis, Sos är arg för att hennes kära dator har druckigt för mkt brut.Jag har stört ont i halsen, börjar få Cocain-Kate voice igen...kanske får en andnöd i Valdi backen också? Vicy källsorterade just hon gick ut i sina rävar, ralph lauren shorts och den limegröna jackan, you so cute. Sophia vaknade nyss och har no memory från igår som vanligt. Where the fuck is Alice?<3


 Rock on & Have fun
 thats what we are going to do
 Love JESS
 


WEEK 49 - ECCO WITH ALICE & PAT

The Insider

Slooopy number 2´s
Alice (Saloon) is true living proof of how great Tocade really is. Having got home to delve into her end ofnight treat she unfortunatley dropped her burger in the toilet! Howerver determined to eat it she just scooped it back out a muched out, yum!!


Share the love
It seems at Saloon they just love Tocade, Pat (Saloon) has no memory but was later told hat he bought 11 Tocade burgers and handed them out to the general public, thanking them for coming to Val for the season. Maybe that is also the effects of a dry summer in Val. To all those who recived a burger can you make yourself know and thank the now broke man


Bra jobbat workmates!


Fresh powder porfavor

Jag och Lido kände att vi inte kunde valdibergen så bra. Därför vi tog en dag med Simon, Grant & John. (Salooncrew) Vi åkte gärnet i tre timmar, shaky legs efter det!!! Men det är najs med workout SPECIELLT i les alps. Grymma backar här!! Det var stålande sol igår, ganska vindstilla och lite puder kvar, nästan perfekt.


wellwell de va en grym dag och grym åkning, thanks mates!!


 




Vici och Lido har kommit på att en kost bestående av drinkar, våfflor, chips och ägg. kanske inte är det bästa för kroppen. De har därför införskaffat ett mycket bra simkort! 1000 meter lyckades Lido skrapa ihop, Vici drunkna nästan och var tvungen att bli räddad av den snygga franska badvakten. Stackarn!

powder love from Jess

Dumdomdumdom....Tänd ett ljus

DE ÄR SÅ JÄVLA HEMTREVLIGT I VÅR LÄGENHET

Collage på hela väggen, Julkalendrar (på väggen) Svenska fanan hissad, Kungen and the family
JULGRAN!!!!! Otroligt viktigt nu när det snart vankas 3e advent. Vi vill ju som vanligt vara lite annorlunda.

Granen är pyntad med diverse hazlade prylar..
 våfflor
 hazlade prydnads fåglar
 
hulahula kransar
 päls
 kondomer
 skärtlapp
 solglasögon
 mås

Vi ser, varje morgon en avsnitt av sunes jul to get in to the right move!! Vi älskar dig Håkan
julpuss från jess

                   <3                         

FluffyQueen Friday-Sunday

  FuffyQueen Friday-Sunday



Råkade missa fredagen, skit som händer när ens mamma inte berättar för en vilken veckodag det egentligen är...

Som alla hängivna läsare har förstått så har djuren i Valdi vaknta till liv och börjat krypa fram tiill baren för en 7-9 timmars drinking-session. BACK ON TRACK! härligt tjejer, Keep it up!



Kloka ord från Vårdguiden (redigerad av en Stone)

“Ofta vill kompisarna att man ska festa och dricka, men man behöver inte dricka mycket. Man behöver faktiskt inte dricka alls. Den gamla klyschan ”man kan ha kul utan sprit” stämmer. Det är helt upp till dig. Du bestämmer över din kropp!”

Vårdguidens 5 “skit bra” skäl till att inte dricka:

# Alkohol gör dig ofräsch (även om du ofta själv tycker motsatsen). – ta en Tic-Tac.
# Man säger ofta pinsamma saker när man är full. – helt sant! Det roliga med att va KastrullF.
# Alkohol gör att du tappar omdömet och skadar dig lättare. – AMEN!
# Du kan få minnesluckor. – vilket är enda anledningen till att man orkar med sig själv efter en fylla…

… den femte anledning var ett slag under bältet från Vårdguidens håll:

# En stor starköl ger lika många kalorier som ett wienerbröd eller en deciliter vispgrädde. – FUCK, No comments!

OVER AND OUT, måste kila till Wall Mart och köpa SlimFast

Lyssna på spansk techno och bygga en snöbar kan man också göra en söndag!

Efter några dagar av extremt snöande skiner solen på oss här i Valdi! Dock klarade sig inte alla ut i
backen då vår mysiga hemmakväll med film och cola fick en totalvändning då vi märkte att vi bara hade Brut
(1euroskumpan) hemma.

När jag och Sos inte brottas som två bröder på 3 och 5 ägnar vi oss åt att pynta lägenheten, rita(gärna
på Sophias dator med permanents) och se på film. Igår satt vi ett gäng vänner och tittade på Sex an the city.
Personen X blev så taggad att pokvännen hemlandet numera kan kalla sig singel!


Quotes:
"Tänk att du är en hamster det är väll mycket bättre att bli en schysst nyckelring än ett baconchips!"
"Män ska vara Elaka & Välklädda!"
"Gud Suger."
"Varför krökade hon inte? Hon är säkert sosse."
"Här sitter jag och är kadäng och heilar"
"Va, känner du inte igen mig?! Men jag känner ju dina kompisar"
"If you wanna kill something, there is more fun things to kill than a fox"
"Jag älskar djur i alla fall om dom är mjuka och döda"

...Vici har talat!


BIG LOVE LIDO


PRACTISE DAY

På vår första practise day så.............
1. vi hade inte ätit sen 11:00 p.g.a vår ACTION DAY som Vicky beskrev i "kvinnor kan"
wellwell vi går till SA SA SA SALOON stressade som fan för bilen hade brunnit innan och låset sket i oss.
Men vi va glada för vi ska bli BARTENDERS
2. vi börjar med att gå igenom alla fabolus sprit, hur de ska stå å blabla - basic
3. then the drinking starts
4. Teddy och Simon visade hur man gjorde alla sorters drinkar som vi sedan fick :D yummy
så efter 10 drinkar (som vi delade på) va vi lite smålulliga ;D
Drinkarna vi drack va
 

Long Island Ice Tea 
Margarita
Mojito
Mojito á la Teddy
Irish coffee $
Strawberry daquiri
Cosmopolitan
JägerBOMB
Aftereight shots
Strawberry Fields
and a BEER







5. Sen så POFF va de vår tur - OMG,       SOS do the Margarita, JESS do the Mojito, LIDO do the
Strawberry Daguiri...de gick bättre än vi trodde och de drack med leende så de kan inte ha varit äckligt iaf. Eller så gör dom "Just smile and agree"

6. Sen traskade vi hemmåt, happy as hell. Hemma så fortsatte vi dricka, klockan va då 8 och vi har fortfarande inte ätit..Det är vår nya diet. Take a beer do the dance, jag tror vårt "a promise to our body" kommer gå GRRREAT!

yehyeh Have fun
                                                                                               Love Jess


I WANNA WORK TODAY, NO STRESS, JUST COCKTAILS!

Efter tre dagar i byn har vi äntligen lämnat in ansökan om liftkort och tagit våra första svängar med gratis liften, LOVELY! Även om solen sken kändes det som en mindre snöstorm på grund av fullt ös på snökanonerna. "Har ni sett vad folk, ja nu kommer turisterna. De är som Egyptens gräshoppor. Jasså Söderman, du tycker inte om gästerna. Jo visst tycker jag om dom men nästan hela rasket är ju stockholmare och resten e ju egentligen bara skräp det också." Så jävla local!


Efter en halv lugn tisdag kväll med Sunes Jul (vi ser ett avsnitt varje dag) var det fullt ös igår onsdag. Med Superhero themeparty på dansken samt min och Lidos första kväll som bartenders på Saloon. För att fira gjorde Jess rachmaninoff och mixxed up = redbull vodka. Vici är taggad, jag Lido och Krage pluggar drinkar. Mitt i Sophias läxförhör, Vici har precis gjort en 12a redbull vodka "Jag är lite full tror jag". Det var roligt när man var där...


Anyway, jag ger mig av till Saloon en och en halv timme för tididgt. Scared to death, trodde jag skulle spy och svimma samtidigt. Brukar ju bara vara på andra sidan baren... så nu får vi se hur det går. JAG ÄLSKAR DET HÄR JOBBET. Som att få betalt för att festa. Är man svensk, blond och tjej får man dessutom ta emot en hel del shotar, holy. Sen får vi inte glömma "the staff shooters", det blev ett par. Efter stängning hjälps alla åt med disken och "stocking the bar". Sen är det staffdrink och mingel. Sen drar hela gänget till Dicks och röjer. Angående våra karriärer som bartenders gick det grymt, några fuck ups var, några över skummade pints men annars smärtfritt och så sjukt roligt!




Ikväll är det opening party för Graal och jag är ledig och har 20 drinktickets som måste användas innan fredag. FUCK YEAH! Det blir lite mycket fest nu, men vi får liftkorten om fem dagar och det finns inte så mycket annat att göra. Snart ska vi baka pepparkakor och dricka glögg, jag känner att det kommer gå rätt bra. Mamma bli inte orolig nu, jag gör bara allt du inte skulle gjort.


BFL SOS


Ps. Dempa när du kommer ner ska du få en strawberry fields, du kommer älska den!


KVINNOR KAN och Vici gästbloggar.

Lite utav det bästa man kan göra i Valdi (när man inte åker skidor) är att åka till Bourg st Maurice och köpa saker. Förra säsongen var Pauline fler gånger i Bourg (Börj!) än i backen. Givet alltså att vi åker dit idag! Fröknarna bartenders har ganska bråttom men litar på mig som säger att vi hinner. Haha. Detta resulterar i att när vi kört förbi Tignes, en vält skåpbil några meter från ett stup och sen lite till genom snöstormen lackar jag och bestämmer att vi inte behöver snökedjor längre. Vi parkerar typ någon meter av på sidan från motorvägen och rycker lite o svär mkt, tills de trillar av. Kvinnor kan # 1.


På Lidl köper vi allt. På riktigt. ALLT. Saaben lackar fett och börjar brinna för att det är så tungt. Riktigt osoft och alla skrattar utom jag och Eva Braun. Kul, kul. Jag hatar Saaben! Nämnde jag att vi blev bogserade av och på färjan Danmark-Tyskland? Vi gömmer spriten bakom en snödriva vid sidan av motorvägen och planerar att hämta den imorgon. Det slutar med att Ben och Grant kommer med Saloon bussen och räddar oss, något som sprids snabbt och vi kommer att få äta upp länge. Vi lastar iaf ur lite mer än 100 liter öl och en tjej, sätter på snökedjorna med hjälp av en stickningspinne (Kvinnor kan # 2.) och tajmar sen in vår parkering utanför lägenheten precis när vår Concierge/granne Herr Hitler skottar trappan. Vi gav honom en chokladask sa lite saker på franska och hoppades att han valde att inte se när vi bar in 17 flak öl och 11 lådor ful-mousserande. Vi köpte lite mat också, men mest toapapper. Vi har så vi kan bygga en rosa igloo nu!



Burning car coming up                           Lido liftar


Sen upprepar sig historien. Hahaha jag och ytterdörrar i Valdi... Trots en intensiv kampanj från min sida bestämmer vi oss för att INTE sparka in dörren det här året. Synd. Sos o Co drar till Saloon för att öva drinkar (dvs Teddy blandar, säger vad det är, och tvingar tjejerna att dricka upp) och jag o fröken Caneman sitter utanför dörren i två timmar och sittar på när laxen smälter tills två nya män dyker upp och räddar oss. Sen borrar vi upp dörren. Hahahahaha. Dock måste vi numera låsa med skedar. Jag vill helst inte låsa alls.


Som tack bjuder vi dom på pasta med sås och öl. Eftersom dom också har sett Little Britain så kommer vi ganska väl överens ända tills jag råkar säga... inkorrekta saker. Typ "well, foxhunting isn't really about killing a fox, it's about getting absolutely smashed on a horse. Anyhow. If u do want to kill animals, there is a lot more fun animals to kill!" Sen drar jag lite zigenar skämt. Synd att ena killen e gypsy och greenpeace. Sen bajsade jag i skåpen igen nägra gånger, men jag hade kul iaf. Haha. De kom iaf tillbaka dagen efter med nåt nytt lås. Jag tror vi är vänner.


Efter en tid trillar de som "övat" in i lägenheten. Bokstavligen, trillar. Sen drar vi till Saloon. Jag o sos har dance-off med mina gamla chefer. Dom kommer faktiskt ihåg mig och blir dessutom glada när dom ser mig. Hahaha det kunde man ju inte tro!!! Om någon har kontakt med Pauline (som inte har internet..) kan de ju hälsa henne att alla frågar efter "that other girl... u know? Ur friend! What's her name? Is she here?" hahaha så alla kommer ihåg dig Palle... typ. Och Vippis lillebror jobbar på golvet på Dicks. Hahahahahahahaha


Sen har vi en oklar efterfest med stulna stolar och Hitler lackar. Synd. Två varningar på två nätter. Mamma kan du skicka mer pengar till chokladaskar? För övrigt bor Douglas och Spendrup i en buss. Hahahahahahah

PS idag är det toppless Tuesday och alla täby har råkat lova på fyllan att de ska jobba i baren idag. Haha jag är den första som e där med en kamera! Nu lär Lido sig franska. Hon SUGER.  


GOD, BEER AND TECHNO!

Vi är frammeee!! Kvällen går ut på att marknadsföra oss själva och  vårt varumärke  "WackyValdi". Första ölen är knäckt och övning på bartrick har börjat!


Vi har hunnit besöka SaSaSalooon and WE LOVE IT! Tom(chefen) gillar vår blogg(han har redan kollat in den) guldstjärna! Vi vill helst kalla Tom för gosebjörnen men vi vet inte riktigt vad han tycker om det än... kanske ska bekanta oss lite mer först. Baren är större än vi trodde och det finns bra plats för dans på bardisken. Sos blev lite bitter över att baren var i bra höjd, nu kan hon inte använda sina buffalos. Imorgon ska vi på barpractise med innehåll drinkkunskap och vattenkrig tydligen..


Vad gjorde du mellan fredag kl.22.00 och söndag 14.00? Vi satt i rymdskeppsbussen och lyssnade varken på iPod eller drack Paulander. Så vad gjorde vi i 40 timmar? Ingen vet...


I ValTho hade vi en morotsmössa som bars som dumstrut. I WackyValdi är vi som sagt lite mer Wacky. Om man har gjort något riktigt riktigt dumt blir det i stället för morotsmössa, RÖD heldräkt och rött panband och förnamn MAO tills någon annan förtjänar MAO bättre, kan vara en hel säsong, vem vet!


PS. Dagens mission: Ragga upp 5 främlingar som varken känner varandra eller dig och anordna middag hos dig nästa helg. DS


OVER AND OUT LIDO


FIRST DAY IN VAL. BEST DAY EVER. ALSO BIG FUCK UP DAY

Efter 40 timmar med 50 danskar på begränsad yta behöver man verkligen öl.

12.00 söndag: Anländer till val, solen skiner byn är underbar, förstördes dock lite av att vi sammanlagt hade 19 väskor i olika storlekar samt två snowboardfodral och ett skidfodral. Vår driver: "You swede, always luggage for a life time"


13.00: Meeting the roomies! Vicci och Sofia körde bil ner med två andra svenska tjejer som gillade att sticka, inget annat! Planen var att de skulle hinna ner till lördag kväll och Dicks tea bars opening party. Men det blir aldrig som man tänkt sig, när man kör fel. En trip till Cormayor, Chamonix och andra oidentifierade delar av Italien senare kan det hända att man åker fast för fortkörning när man har bråttom till very important opening party, närmare bestämt 3 fortkörningar, i samma tunnel. Är man kvinna kan man dock få medlidande av italienska poliser i lila ridbyxor och svarta lackstövlar, det är dock svårt att ta dom på allvar. Poliserna hjälpte i alla fall till att betala bötern, Love you! När man anländer klockan 2 på natten efter 36 timmars bilkörning köper man en vodka och går på fest i mysbyxor sen sover man i bilen och fryser ihjäl, thats the spirit!


14.00: Alice drops by with friends. Tydligen körde hon big rave på Dicks opening. Så hon var zoombie. Hon var också den första av oss som lyckades komma med i Mountain Echo. Vilket är en tidning för alla skibums med mingel bilder, events, gossip, väder och massa annat. So who the fuck is Alice and what the fuck did she do? Ni vet när man är på efterfest och är skithungrig. Då köper man en hamburgare, men är man lite för full kan det lätt hända att man tappar den i toaletten. Most people flush and get over it. Not Alice. Hon betalade sin vän fem euro för att "wash the meat in the zink" eftersom brödet var så blöt och upplöst fick hon ta ett nytt bröd med the washed meat. Mmmm. Så en av våra roomies äter burgers out of toiletts och Lidingö kör alldeles för fort alldeles för många gånger. So what did we do? You will see...


15.00: Dekoration av lägenhet. Vicci är kär i kungen och Sverige. Lido har med sig 1000 ljus. Men det bästa är den svenska flaggan som täcker en hel vägg.


16.00: Besök på Saloon, its lovely!! Sen lite shopping. Baguette och billigt skit vin, all you need! Preparty med alla och Mao. Rave at Dicks. Lido blev uppraggad av en crazy armyman, Jess försökte förklara för engelska grabbs att man inte säger DJesssica (thats sounds so angry)  sen så frågade en frensh boy ifall Jess va french, jess svara bara "fuck no". Jess funderade också högt på om det heter Dicks tea bar or cocks tea bar, u just never know.


03.00: Efter besök på Saloon, Foret, Dicks och ett stängt Graal vandrade vi hem i natten och försökte stjäla x antal julgranar, utan framgång. Lido fick va Mao för hon va drunk, really drunk. Tyvärr var vi lite för högljuda för vår franska landlord, han är väldigt  känslig och knackade på just när Lido ramlade ner från våningssängen i jakt på sin ipod och Celine Dion - Merry merry christmas.

11.00 Måndag: Mao ska gå och köpa bröd, möts av en väldigt jätte arg Debbie från mrooms. We got a warning. CRAP! Story to be continued <3


RSS 2.0