GOD, BEER AND TECHNO!

Vi är frammeee!! Kvällen går ut på att marknadsföra oss själva och  vårt varumärke  "WackyValdi". Första ölen är knäckt och övning på bartrick har börjat!


Vi har hunnit besöka SaSaSalooon and WE LOVE IT! Tom(chefen) gillar vår blogg(han har redan kollat in den) guldstjärna! Vi vill helst kalla Tom för gosebjörnen men vi vet inte riktigt vad han tycker om det än... kanske ska bekanta oss lite mer först. Baren är större än vi trodde och det finns bra plats för dans på bardisken. Sos blev lite bitter över att baren var i bra höjd, nu kan hon inte använda sina buffalos. Imorgon ska vi på barpractise med innehåll drinkkunskap och vattenkrig tydligen..


Vad gjorde du mellan fredag kl.22.00 och söndag 14.00? Vi satt i rymdskeppsbussen och lyssnade varken på iPod eller drack Paulander. Så vad gjorde vi i 40 timmar? Ingen vet...


I ValTho hade vi en morotsmössa som bars som dumstrut. I WackyValdi är vi som sagt lite mer Wacky. Om man har gjort något riktigt riktigt dumt blir det i stället för morotsmössa, RÖD heldräkt och rött panband och förnamn MAO tills någon annan förtjänar MAO bättre, kan vara en hel säsong, vem vet!


PS. Dagens mission: Ragga upp 5 främlingar som varken känner varandra eller dig och anordna middag hos dig nästa helg. DS


OVER AND OUT LIDO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0