Levande fast Död.

Nää, jag orkar inte det här.
Fortsättning följer / SOS

I LOVE MORNINGSHIFTS!!!!


FUCKING TWATS!



Victors!

Vi hade ju en bättre utekväll igår. Vi alla klädde upp oss i våra "week 9 T-shirts" fluffade upp håret, snebena, idomin och dyyyra glasögon. Sen joinade vi Nortlanders pubcrawl. Alla var med! Toppen på Pubcrawlen var lätt Victors, Langleybaren, där hundratals 16-17åringar med falsklägg, vaxad snebena, tighta jeans, rosa/babyblå skjorta var. I Val har man vanligtvis bara fest och färg på sig. Alla känner igen svenskarna. Jag skäms!  Här om dagen frågade jag Nicola om hon kunde låtsas att jag var engelsk med henne. I alla fall så hamna jag och Sos i fight med en brud son tyckte vi var dryga på Victors. Vi var ju också rätt dryga då vi gick tio varv runt i baren med brillorna på och ganska många lager Idomin. Jag har det på film. Kvällen rullade på och jag gick hem efter en kvick visit på Dicks eftersom morningshift kallade kl 8.00. Jag lyckades vakna och komma i tid på något slags mirakulöst sätt. Snacka med Dan i ca en timme innan Freddy(Teddy vår manager när han är drunk) och 5 till vänner från bla salooncrew och bananas kom in kl 9.00 och beställde 7 Jägerboms och 6 vodka pomme. Dom hade tydligen haft en ännu bättre utekväll igår/idag än vi andra och tyckte att det var en bra idé att fortsätta. Det blev ju ett antal Jägerbombs, vodka pomme och lekar som tärningsleken, bumrace, teatowelfight, vem som kan hoppa över baren snabbast(Henry vann, grattis!) och vem som kan äta mest Milka med papper på(Grattis Jamboy!). Sen fick man höra ett antal bättre storys. Bland annat den när Grant och Teddy(två av våra managers) ringde Jamboys mamma kl 12.00 på natten och sa att Jamboy och hans bror hade dött i en brand. Hon bara skratta och sa äntligen är jag av med dom jävlarna! Sos och Ida kom in vid 10.00 och joinade allt ståhej. Dom lämnade deras brädor och hjälmar här och sa att dom skulle komma tillbaka inom 15 min. Nu har det gått två timmar. Solen skiner från klarblå himmel och Folle Deus kommer ju vara ganska bra idag! Dags att ta en till drink!

Lite citat från denna morgon:

•·         Can I lick your nipples? /Freddy

•·         I forgot how to chew... /Pat

•·         Freddy got his finger in my ass! /Pat

•·         Can I lick your ear? /Freddy


Några tecken på att Lido suger:

•·         Jag har just hällt tusen liter Vin Chaud på nin vita tröja, Sög ju!

•·         Jag fick slå upp på google translate hur man stavar skjorta på svenska. Dysse!


Ps. Ida och Sos kom just in och dom är Rätt nycktra! Ds.


Ps2. Sos satte just på Closing time på Högsta volym. Vi stänger baren nu!! Ds2.


Kl. 10.00. Freddy(teddy) tar ut Sos från baren








Ps3. Jag har skärt av mig halva min tumme. Fuck you FREDDY!

Fia - Johannas syrra gästbloggar

En söndag i februari lyfte planet från Arlanda till Geneve, något försent och redan då började den hektiska veckan.. Landade även något försent, vilket ledde till många telefonsamtal till gänget. Alla var eniga om att det bästa jag kunde göra var att anmäla mitt bagage försvunnet och springa till bussen - den sista den dagen. Jag undrade dock vad flygbolaget skulle säga om mitt försvunna bagage när bagagebandet inte börjat rulla för någon än.. Fick mitt bagage efter många om och men, sprang till bussen och han med 1 minuts marginal.

Väl framme välkomnades man med brut (1 Euro) och nästa projekt började - att ta sig in i lägenheten utan att värden skulle se. Det innebar att vi åkte hiss flera minuter innan vi kunde stiga av på första våningen... Sen var det bara att byta om för 80's night, sjukt rolig kväll!! Svårt med alla drinking ruels som finns.. Vänster hand, Fia, vänster hand! Hörder jag ständigt.

Hem den kvällen fick jag gå själv, efter att min kära lillasyster lämnat mig åt mitt öde på Dicks. Till min hjälp att hitta hem fick jag: portkod, rumsnummer och namnet på hamburgerstället Tocade som tjejerna bor bredvid.. Men jag hittade hem, lyckades ta mig upp i sängen, därefter  - blackout!

Nästa morgon, när lillasyster kom hem, åkte vi skidor i snöstorm. Inte så nice. Vi åkte till Burg och handlade istället. Galet! Aldrig hemma skulle man åka till Uppsala bara för de har en lågprismatbutik där som är billigare än Ica stop. Så gör man dock i Valdi. Mycket gör man i Val som man inte gör på andra ställen...

Man är på nattklubb själv - och spenderar inte ett öre
Man liftar
Man är i alperna och åker inte skidor
Man äter varma koppen till frukost lunch och middag
Man har ärligt talat ingen aning om vilken dag det är

Sjukt kul är det, det finns ingen vardag, det finns alltid något att fira..

Tack tjejer för den bästa veckan ever!!



BLONDIE

Jag har färgat håret!!!! wei men de va ett jävla projekt...
jag bokade tid förra måndagen 09:30 och skulle göra highlights för 1000 kr UTAN klippning

Jag kommer dit och förklarar och visar bild på när jag är super blond.. dialogen blev
-Nej jag kan inte göra ditt hår så blont
-jo de kan du, jag har gjort det förr
-nej de är omöjligt för att du är så brun nu
- MEN jag har gjort de förut
-lyssna på mig nu som är frisör
-men jag vill ju bli nöjd också
 sen blev hon arg och gick iväg, kom tillbaka med färgen..jag satt som en bitterfitta i stolen. hon börjar sätta upp mitt hår så jag ser ut som ett litet barn, jag börjar bli lite orolig. sen sätter hon i färgen och gör många slingor..
efter 2 sura timmar så sitter jag där med blött hår.. så säger hon
-vill du föna håret?
-ja de är klart är ju minus grader ute
-ok men då kostar de 200kr extra
-hell no
-betalade och gick hem, fönade håret och de va helt ok men inte som jag ville ha de...WELL WELL gillar inte franmän så dryga och tror att de vet allt

får väl slinga det igen för 1000kr LOVELY

Puss och knull hjärtegull
Jess the mess

UPDATE

Nu sitter jag och cleanern Dan här 08:00, lyssnar på Spice Girls och äter bakelser från igår. Han har festat hela natten och gick direkt till jobbet för att städa, thats the spirit. Jag har mina skidbyxor och min swedish mafia tröja på mig = REDO FÖR AFTERSKI i backen...vilket jag ska raca till när jag slutat!!! TAGGAT ELLER VAD.. vecka 9 är nu inledd!!!

Update!!!

I torsdags åt vi TACO BUFFE... vilket slutade med att alla hamnade i matkoma och det fanns inte mer plats för vätska i kroppen..hur löser man då detta? jo man delar en flaska fisherman shots på 3 och gör slut på den inom 45 min!! tips om du hamnar i matkoma.. Enligt Daniella hade jag shottat med två nattkllubbsägare och sen hade en sjukt bra låt kommit då hade jag gått och dansat för mig själv mitt framför baren, jag tror jag saknar dansen GANSKA mycket där hemma..

Jag och SoS va i BACKEN 09:00 I lördags och rockade rumpan av oss till kl1 sern så satte vi oss på en restaurant mitt i backen, tog en öl för 76kr och tog fram våra mosade banener och snickers...bästa ölen jag har haft i hela mitt liv.. så låg i i solstolar och stekte.. Efter den härliga dan åkte vi hem, gjorde snacks till sos lil sis som skulle komma halv3...slutade med att vi åt upp snacksen själva och drack öl, för hon skulle inte vara framme förens 5, sorry. När syrran kom så gick vi direkt till Bananas, åt en trerätters middag för 200kr och hade sen en jävligt bra kväll..
     

Igår så sög vädret men jag Ida och Lido åkte lite ändå, bakis.. då händer saker som att jag och lido krockar och hon nästan bryter benet, Ida är så bakis att hon inte vet vart hon ska ta vägen... så vi åkte hem efter en timme, shoppade sen afterski runda.. vi satt på Moris pub, ganska otaggat ställe så vi bestämmde oss för att göra en shot runa, varje bar vi såg skulle vi ta en shot på... jag och Nicola hade till och med en gas chamber.. så vi var på Moris pub, Pacific bar, Saloonbar, Cafe face, Dicks tea bar, Le Loge, Victors..där var vårt final stop... vi trodde att alla svenskar skulle vara as taggade, men de hade gått och lagt sig? orutinerat...suck..va vi så i Val thorens 08 brudar??? NEJ
I alla fall vi hade vår egna afterski gick riktigt bra...
     


Lots of love
Rock on
JESSS

FluffyQueen BakisSöndag

FluffyQueenFriday


SKOJJA!

nej men ärligt, det finns ingenting bra med att ta ett sprit-upphåll (förutom att kroppen, hjärnan, skolan och simningen mår bra av det)! Det enda som händer är att man blir övertaggad och kadäng - på rekordtid, när det är dax igen. Oh well, det var onekligen rusikgt kul och alla var med! :)

igår avslutade och vann vi vår största tävling (anledningen till de vita veckorna) över tio andra skolor - överlägset och vi satte rekordigt många rekord, det var faaaaan så ballt!! killarnas avslutande lagkappen, sista loppet för helgen bemöttes med babypuder, skita skojj tyckte vi - inte tyckte herr Coach men vann gjorde grabbsen och rekordet slog dom så PILUTTA! kolla va tufft team jag har :)


inte lika roligt nu däremot, Pappi är här för springbreak och har beslutat att "det är skräp med ungdommen" och att "det kastas bort alldelles för mkt tid på att göra ingenting" så om uno hora kommer pap för att se mitt rum innan vi åker och shoppar = FUCK JAG MÅSTE STÄDA - PRONTO!

Over and Out
(måste ringa vårdcentralen och höra vad man gör om man misstänker att man överdosat brustabletten BAKIS..)

...


FluffyQueenFriday


jag ska aldrig mer dricka sprit!

"Born in the 80s" by Dicks Tea Bar. Cross Dressing by Saloon

En av de bästa sakerna med att bo i Val är att det alltid är temafest. Temafester är så mycket roligare än vanliga fester. En söndag för ett tag sen var det äntligen dags att gå 80s. Passande nog var det Syster Lidos första kväll i byn. Jag och Lido hade med flit önskat fräsiga gympadräkter från Lidos garderob hemma i Täby. Trist nog fick jag den i blått samet som fröken Lido hade i åldern 8-10 år, den var prcis lagom, lovar...

Förfest i Northlanders casa. Där vi först ägnade oss åt att klä upp vår australienska vän Dan i kvinnliga 80s kläder, fantastiskt underhållande. Därefter ägnade vi oss åt att byta Drinking games. Eftersom vi hade fem nationaliteter (sverige, england, danmark, australien och skåne) representerade blev det en del drinking och tiden sprang iväg.





På Dicks spelades det bara 80s klassiker vilket alltid bidrar till Party. Vid stägning fick någon (vici) den briljanta ideen att vi skulle bada lite i en hotell pool som man ganska lätt kan få access till klockan fyra på natten. Det man inte riktigt öveväger vid det stadiet av kvällen är att poolen är utomhus och att det är snöstorm. Ingen fara mamma, vattnet var jätte varmt. Bara det att en gympadräkt är väldigt lik en badräkt så man kan lätt dra felaktiga slutsatser. Vilket inte är lika kul när man ska vandra hem och det blåser 25 m/s och är 100 minus grader.

Som tur är bor Dan granne med denna pool så det hela löste sig och slutade i ett stort vattenkrig, stackars badrum...

Denna vecka var det dags för theme party på Saloon: Cross dressing!
Inte lika roligt om man är tjej men fortfarande temafest!!
Jag skulle vara 50 cent men vår body paint har spårlöst försvunnit så jag blev någon slags vit version.
Lido tyckte att det var kul att ha på sig bara kalsonger, skjorta och slips.
Nicola såg ut som en mexicanare på riktigt!
Bra kväll förrutom att ingen var vaken när jag slutade jobbet....hmmm

Längtar tills nästa!
// SOS

ps. Inga bilder från Cross drssing det är oklart var alla kameror är någonstans...
ps2. Dagen efter 80s åt vi vitlöks sniglar från Lidl, mmm


Har någon sett VM?

Den 15e februari vid fem-tiden tar man en helt vanlig powernap, som man oftast gör den tiden.
Två timmar senare har detta spårlöst försvunnit från Val Dizzle:

- Alla slalomportar, reklamskyltar, målgång samt startbås från stora backen
- Alla åkare, tränare, sponsorer samt andra "viktiga människor"
- De 100 tals franska små barn som sjungit så fint för oss och blåst i sina tutor 24/7 i två veckor
- Milka ståndet (fäller en tår), de hade dock droppat av 15 kartonger med olika milka produkter visade det sig senare, så nu är man tjock också, skit!
- Scenen, resten av reklamtälten, gratis soppan och gratis osten (mycket tråkigt)
- Jätte tuppen, männsikorna på styltor, Milka kossan och alla orkestrar i märkliga kläder

Det enda som egentligen finns kvar av VM är lite halvt gula, halvt smältna snöbarer här och var, läktarna och massa skräp.
Jag såg iallafall Anja P två gånger, festade med Body Miller, fick klä mig i Sverige kläder i två veckor, så lite coolt var det ändå!






HejHej
SOS

ps. Sofia Liedgren var är din gästblogg?


SNOWBAR





snow love
jess

La Foule Duce



jess the mess

Valentines Day!!


Dagen börjar bra med ett sms från en hjärtekrossad pojke.


14-feb-09 10.27

Ouch! That hurt.


Sen drog jag och Sos och röjde på Grand Motte och i Tignes snowpark. Dagens mål var att göra en 180. Lätt som en plätt, idag ska Sos träna på 360 istället! Lördagar och söndagar är definitivt dom bästa skiddagarna. Transferdays och ingen i backen. I liften ägnade vi oss åt att spåna på Rojo & Amarillo AB(alternativt Rojo & Amarillo Fest AB eller Rojo & Amarillo Rave och Finans AB) Vi har inte riktigt kommit på vad vi ska göra men samma dag vi kommer hem ska Rojo & Amarillo bli ett riktigt företag. Vi får helt enkelt ägna oss lite till åt firmafester och kick-offer så länge. Valentines day rullade på och helt plöttsligt var det dags för Speed dating. Så att man skulle veta vem man kunde ragga på och inte var det självklart också traffic light party.


Grönt - Singel

Gult - Maybe

Rött - Taken   



Jag var knallgrön! Ganska roligt var det ju också att folk i rött var på speed date. Kanske titta efter en 3e partner i sänghalmen??

 Man var ju lite nervös så X antal drinkar var tvungen att svepas innan. När vi kommer till Dicks blir man ännu nervösare då det är tusen filmkameror överallt. Dom har nämligen börjat filma "The Season". Vår käre vapendragare Jess kommer ju vara biroll. Nicolla kommer också vara med på ett hörn. Well done! Dock är det lite tråkigt att dom kommer censurera så mycket. I alla fall var Valentines day riktigt kul! Vad jag har hört var det mycket mycket kärlek igår.


Over and out

/Lido the Heartbreaker


Till alla Stenar




Glad Alla HjärtansDag


// FluffyQ

Rojo & Amarillo AB firmafest!

Det har varit sjukdom i företaget. Gud straffade en av våra medarbetare Sos(en av grundarna och VD för företaget) med rabies, parasiter, tarmvred  och andra otäckheter. Detta resulterade i att hon låg i koma i 6 dagar. Under dessa dagar fick hon varken äta eller dricka(!). Det är viktigt att hjälpa och supporta våra medarbetare i svåra tider av torka och därför stängde vi ned några avdelningar.


Stängda avdelningar:

•·         Drink and Die - Avstängd

•·         Drink and Lie - Avstängd

•·         Drink and Do it - Avstängd

•·         Drink and Destroy - Öppen

•·         Fuck and forget - Öppen

•·         Fuck again - Öppen

•·         Fuck and forgive - Avstängd

•·         Eat and Lie - Avstängd

•·         Smoke and fly - Öppen


Gud är god och lät henne leva. För att fira detta ställde vi därför till med firmafest! Den började på Victors där vara ena hälften fick äta och resten fick ta resterna. Vi är tvungna att spara in. Någon ölkanna senare springer vi till saloon med våra 50 kort och beställer monsterdrikar som vi hittar på själva. Eftersom det var firmafest hade vi anordnat Havanna Club Night med cubanska magdansöser, bartenders och trumslagare. Mycket lyckat! Man fick hattar och gratis drinkar också! När vi hade beställt 3 trianglar och tusen drinkar och därmed använt upp alla våra kort blev vi utskällda av managern och gick hem till residenset där vår glade vän Dan lagade en middag till oss.

Vi hade bjudit med nära och kära från alla håll och kanter. Den delikata middagen bestod Fajitas, drinking games och kanske en öl. Att ta tillfället i akt för en Fancy Dressnight är ju givet. Jag och Sos slår därför våra kloka huvuden ihop och klipper sönder hennes "finlakan" och gör ponchos. Alla missuppfattade dock och trodde dock att vi hade ett tvåmanna toga party. Efter detta är det ganska svart. Freestyler på Bananas är ju kanske uppenbart säger rykten iaf. Kameran säger att vi var på Dicks också.


Jag kan nu säga att alla våra dotterbolag/avdelningar är nu öppna igen men jag tror jag måste stänga Drink and Lie efter en incident igår.


Trodde ni att Rojo & Amarillo AB bara hade en firmafest? Nej nej firmafesten fortsätter ikväll också. BRING IT ON!

Over and out.


/Little Lido


Fortsättning av SOS!

Skit Lido hävdade att firmafesten fortsatte även igår fast jag har morningshift idag. Passande nog hade Snowberry (skiduthyrnings bolag) också firmafest. Endast managers fick biljetter. Men man har ju kontakter. Vi mötte upp en skara för drinks innan på lilla dansken. Teddy var i form och tyckte det skulle vara kul med lite tequila, utan salt och citron, mmmm!

Partyt hölls på bananas. Efter att ha tagit alla gratis grejor vi kunde komma över slog det mig och Lido att vi glömt att äta. Så vi tar ett bord för två på bananas övervåning, festen var därnere. Under middagen blev vi lite osams över hurvida någonting, som jag glömt nu. Så för ett litet tag bröt jag mig ur och bildade Amarillo finans AB. Men det gick över när vi fick gratis konjak av vår fulla servitör. Drinkarna slutade vara gratis klockan 11, då hörde vi rykten om ytterligare en firmafest på lilla dansken med Precision som värd. Det stämde, yey! Vid ett var jag ansvarsfull och gick hem. Så jag vet inte riktigt vad som hände, Lido vet förmodligen inte heller dock... Shy Fx spelade på Dicks så jag antar att det var en bra kväll.


Back to work!

//SOS




VM VM VM VM VM


EN VANLIG DAG...

Alarm klockan 9.00, strålande sol och lördag (transferday och tomt i backarna) YES! Jag, Dempa, Lido, Krage och Nicola körde rumpan av oss till klockan två. Hittade lite grym offpist på baksidan av grand mote, är inte så säker på om Dempa uppskattade detta eller inte? Sen hade vår underbara vän Annelie (platschefs blabla för northlander) tipsat oss om en jätte stor picnic för 200 danska studenter i Tignes. Eftersom vi några dagar tidigare festat med guiderna i tignes ansåg vi oss inbjudna. Oj vad mycket fest det var! Vi skulle bara stanna ett litet tag för gratis lunch och sen fortsätta åka. Men sen hittade vi en orörd päron vodka samt massviss med läsk (vi frågade faktiskt om lov). Det hela slutade med att jag och Nicola deltog i en "Big jump spinning competition" samt att vi ställde upp med ett lag i en öl staffet. Otroligt roligt, ingen fatta vilka vi var och varför vi var där.


Lördag är även den bästa dagen för afterski på Saloon. George spelar live, alla har fått veckans uppladdning med drinkbiljetter och det är bara säsongare där. Den här lördagen var inget undantag, utan till och med extra bra. Alice jobbade bland annat i Bh och spenderade sista timmen av sitt pass på dansgolvet och försökte utföra något som jag tror skulle föreställa breakdance. Vici gick omkring och spankade folk med sin spade. Vi försökte också dra upp de få turister som faktiskt var där på dansgolvet, vi lyckades bara med två kineser och de var inte precis röjiga...



Helt plötsligt blev jag och Lido jätte jätte hungriga och tyckte det var en bra ide att äta middag på Bananen. Först var vi dock tvungna att ladda upp med en Freestyler (stor drink) på nedervåningen och vänta på Vici. Där träffa vi Pat och Leapy som också skulle äta. Låt oss bara säga att maten var väldigt god och att Lido inte hade choklad i hela ansiktet efteråt. Folk droppade in och tillslut var stället fullt av massa roliga människor, så vi hann bara inte gå hem och duscha och byta om från skidkläder... Lido gjorde misstaget att berätta detta för en full John som tyckte att det var en bra ide att hälla två Pints vatten över henne. Lido i sin tur tyckte att det var en bra ide att ta av sig tröjan. Okänd person tyckte att det var roligt att knäppa upp Lidos Bh = topless på bananas = jätte roligt!




Sen gick vi till Saloon. Sen till Dicks Tea Bar. Sen på efterfest. Irish kände att han ville signera mina skidbyxor när jag sov, tack så väldigt mycket!

Nu ska vi shoppa nya googles för januari lönen Hej Hej

/ SOS o lite LIDO


Bästa citat från kvällen ovan:

Nicolas chef: Nicola are u drinking a freestyler?

Nicola: ehh, noo..

Chef: But u are holding one!

Nicola: Its not mine

Chef: But I saw u drinking from it

Nicola: ohh crap (puts the freestyler down and runs into the kitchen)


ONE NIGHT IN CHAM 29.01.09 - 30.01.09

Frågan är varför vi har denna dragning till att sätta oss i bilen med varsin Brut och bara åka någonstans? Med Dempa på besök var veckans anhalt självklart Chamonix i och med att vi som 17åringar en gång upplevde en fantastisk sportlovsvecka där (Jag, Lido och Dempa).
Självklart uppkommer det alltid hinner:

•1.       Krage hade morning shift = vi måste vänta tills klockan tre med att åka.

•2.       Det var väldigt svårt att få in 5 par skidor, 5 par pjäxor, 2 snowboards, 2 snowboardskor, 7 ryggsäckar i bilen.

•3.       Vici har helt plötsligt blivit chalet girl och ska handla i Bourg samt laga midda till 6 män i St Foy. Det tar 50 min till Bourg och sen 30 min till St Foy = lite bråttom. In och röja på superU, alla hade fått saker att plocka ihop fast Lido åt mest Sushi. Alla fick följa med upp i lyxlägenheten och "hjälpa till". Sen var vi tvungna att gå.


St Foy är ungefär som ¼ av Täby Kyrkby centrum. Där skulle vi vänta på vici, hur länge vet man inte. Det fanns tre "barer", en libanesisk där de bara var arga och det luktade konstigt. En nästan normal, men de hade ingen mat och krage var hungrig. Samt en med fin skylt. Vi gick in på alla ungefär tre gånger och bestämde oss tillslut för den med fin skylt, fråga mig inte varför. Bartendern var gammal och arg. Tror aldrig att han har haft gäster förut. Vi beställde vin och spelade poker, växlade in 5 euro till 20 och 10 cents, det blev massa mynt. Jag och Nicola spelade byxorna av resten. Självklart vann jag tillslut. Växlade in alla mynt för shots. Sen gick vi tillbaka till bilen och hade fest. Vici kom inte förrns halv nio, då var vi rätt taggade? Raka spåret mot Cham, litet stopp på Mc Donalds bara... Parkerade i Chamonix runt 23!




Då ringde vi Malin vår lokala kontakt i Cham även min och Lidos ex klasskamrat. Hamnade på en svensk förfest, det fanns pannkakstårta! Nicola blev arg för att alla pratade svenska, spenderade resterande tid på balkongen och gjorde bus med Vici. Malin blev lite aggressiv för att jag råka hälla vin på henne (resultat av att sitta i en bil i fem timmar och dricka öl) och sa att vi inte fick sova där, det glömde hon bort sen dock. Förlåt Malin!


Äntligen det vi alla väntat på: South Bar! Stor besvikelse, shot-skidan finns inte kvar... Vi vandrade vidare till Monkey bar beställde 18 ölkannor, hånglade, försökte lära Sophia "fuck you", träffa Barry, krossade glas sen var det dags att gå. Till Munster! Vici höll tal, vem är förvånad? Sen försökte vi komma in på Le GAYrage (nattklubb) i skidkläder. Vakten är lika bitter som för två år sen. Tillbaks till bilen (som stod ungefär 3 m därifrån) och byta om. I slutet av kvällen tröttnade Nicola på en extremt otrevlig svensk som fortsatte prata svenska med henne. Det hela resulterade i en fight eller snarare strypning (gissa vem som vann).



När allt stänger vill man gärna ha någonstans att ta vägen. Vici crashade hos några svenskar. Jag utnyttjade northlander nyckelbandet på Lidos kamera och hamnade i deras lägenhet. Krage, Nicola och Sophia fann ingen bättre lösning än att sova i bilen, brrrrr. Var Dempa sov är oklart! Var en grabb med öronproppar inblandad? Little Lido gjorde en Tignes i repris och gick vilse i två timmar, hur lyckas du? Vi har ju varit i cham!



Poele Omeletterie var vår samlingspunkt morgonen därpå. Vi kunde alla konstatera att vi saknade Val och att Cham var bättre när man var 17. Nicola hatar bara svenskar ännu mer, haha. Det mest komiska var nog att vi stuvat in alla skidgrejor och bara för det var alla liftar stängda på grund av snöstorm. Så vi gick och brände lite pengar istället!

Efter x antal timmar i friska luften samt ytterligare ett Mc Donalds besök kände vi oss redo att rulla hemåt. Först kände sig Vici tvungen att köra in på gågatan som är enkelriktad, åt fel håll... Vi skulle hitta affären som inte larmat av min nya tröja, den var stängd för siesta. Så vi fortsatte köra, hamnade på ett torg omringat av pinnar, kom inte ut, såg poliser, alla blev rädda, alla låtsades sova, Vici vände och vi gled ut ur Cham, ingen skada skedd. Vi vinkade faktiskt Hej Då till er lägenhet Malin, tack för pannkakorna!


// SOS


Ps. På vägen hem somnade alla, Vici tittade på omgivningen och helt plötsligt var vi på en random liten väg, jätte fel. Eller först visste vi inte var vi va i en timme sen identifierade vi oss till den lilla konstiga vägen = två timmars försening och en sväng förbi Annecy. Två timmar blev fyra på grund av snöstorm och massa bilar. När vi börjar klättra upp mot Val ser vi skylten "Equipment especially require" blinka i gult. Jag har aldrig sett så mycket snö! Det stod bilar överallt, våra snökedjor är trasiga, det blåste rätt lite... Cred till Vici, Hade jag varit driver hade jag parkerat i en snödriva och bölat. Men vi klarade det, Lido var bara tre timmar sen till jobbet, Nicola 10 min. Älska roadtrips!


WE MISS YOU BIG TIME



//Little Sos

Due to Lack of Interest Tomorrow is Cancelled

FluffyQueenFriday-Torsdag


Sanningen gör ont.

Sedan en vecka tillbaka har vi alla här alkoholförbud, vi har två veckor kvar av detta tillstånd. Det är inte så hemskt som det låter men det minimerar ämnen jag kan blogga om som är av intresse till... noll. (wow jag är en intressant person...)

Jag drar mig därför tillbaka tills jag har historier i klass med dessa tre:


Tre vänner bestämmer sig för att ha en trevlig och lugn helg med varandra och sitter samtidigt barnvakt för den enes yngre bror. En av vännerna blir akut-sjuk och istället för att ta hand om sin vän bestämmer sig två omogna flickor för att introducera mr. Lillebror för vuxenvärlden och delar livshistorier hela dagen, när natten nalkas är uttråkningen ett faktum och flickorna debatterar fram att det inte är opassande ändå att lära en 12 åring att dricka sprit. - Fågelbro, 2006





Tre små flickor kryper på alla fyra (i sympati för den ena som inte kunde gå) från bryggan till huset efter att ha stulit "hjärtmedecin" från stenad 20åring. - Stones, 2006




Den enda som inte var medlem av klassen kissade på hela klassen kläder efter en midre lyckad klassfest ute i skogen. - Nih05, 2008

(vi minns helst inte denna incident, därav finns inga bilder kvar)


New apparell for WackiValdiCrew:



Vad var det Vårdguiden sa om att ha roligt utan alkohol..?

Over and Out

PUBCRAWL

   
   
                                  

LAISING!!!! KEEP DANCING



RSS 2.0