VALDI VALDI VALDI

Igår på SA SA SA SALOON kom det ett gäng svenskar!! Ganska skönt att få prata lite svenska ibland Hope you had fun gays!! Jag och Nicola hade iskrig, slutade med att jag fick en hel hink med krossad is på mig. Payback på den!! Hittade Vici i soffan, stirrandes ut i det svarta fönstet, hon hade en djup ånges av något, and she was drunk. 
 


Nu sitter vi här på vår fina balle med vår snart färdiga snöbar!! Vi har köpt en stor ölcage(?) som vi ska ha på opening night av snöbaren, vi har också 18 flasker brut och 12 rajraj. Vi ska hastla lakan som vi ska permanenta med "Fuck you I'm famous" och "wackyvaldi" När vi samlade ihop snö till snöbaren från våra grannars balkonger bla. Råkade det ramla ned lite snö på krogen nedanför. Vi fick skäll av en arg fransk bitch (fransmän är alltid så jälva arga) vi hade tydligen puttade ner snö på deras gäster, sorry!! we love u.. vi ger henne en chokladask som vi gjorde med Hitler(Fastighetsägaren), då blir de minsann glada.

                                                                                                                                   


It's sunshine, Lido är som vanligt lite lite bakis, Sos är arg för att hennes kära dator har druckigt för mkt brut.Jag har stört ont i halsen, börjar få Cocain-Kate voice igen...kanske får en andnöd i Valdi backen också? Vicy källsorterade just hon gick ut i sina rävar, ralph lauren shorts och den limegröna jackan, you so cute. Sophia vaknade nyss och har no memory från igår som vanligt. Where the fuck is Alice?<3


 Rock on & Have fun
 thats what we are going to do
 Love JESS
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0