EN VANLIG DAG...

Alarm klockan 9.00, strålande sol och lördag (transferday och tomt i backarna) YES! Jag, Dempa, Lido, Krage och Nicola körde rumpan av oss till klockan två. Hittade lite grym offpist på baksidan av grand mote, är inte så säker på om Dempa uppskattade detta eller inte? Sen hade vår underbara vän Annelie (platschefs blabla för northlander) tipsat oss om en jätte stor picnic för 200 danska studenter i Tignes. Eftersom vi några dagar tidigare festat med guiderna i tignes ansåg vi oss inbjudna. Oj vad mycket fest det var! Vi skulle bara stanna ett litet tag för gratis lunch och sen fortsätta åka. Men sen hittade vi en orörd päron vodka samt massviss med läsk (vi frågade faktiskt om lov). Det hela slutade med att jag och Nicola deltog i en "Big jump spinning competition" samt att vi ställde upp med ett lag i en öl staffet. Otroligt roligt, ingen fatta vilka vi var och varför vi var där.


Lördag är även den bästa dagen för afterski på Saloon. George spelar live, alla har fått veckans uppladdning med drinkbiljetter och det är bara säsongare där. Den här lördagen var inget undantag, utan till och med extra bra. Alice jobbade bland annat i Bh och spenderade sista timmen av sitt pass på dansgolvet och försökte utföra något som jag tror skulle föreställa breakdance. Vici gick omkring och spankade folk med sin spade. Vi försökte också dra upp de få turister som faktiskt var där på dansgolvet, vi lyckades bara med två kineser och de var inte precis röjiga...



Helt plötsligt blev jag och Lido jätte jätte hungriga och tyckte det var en bra ide att äta middag på Bananen. Först var vi dock tvungna att ladda upp med en Freestyler (stor drink) på nedervåningen och vänta på Vici. Där träffa vi Pat och Leapy som också skulle äta. Låt oss bara säga att maten var väldigt god och att Lido inte hade choklad i hela ansiktet efteråt. Folk droppade in och tillslut var stället fullt av massa roliga människor, så vi hann bara inte gå hem och duscha och byta om från skidkläder... Lido gjorde misstaget att berätta detta för en full John som tyckte att det var en bra ide att hälla två Pints vatten över henne. Lido i sin tur tyckte att det var en bra ide att ta av sig tröjan. Okänd person tyckte att det var roligt att knäppa upp Lidos Bh = topless på bananas = jätte roligt!




Sen gick vi till Saloon. Sen till Dicks Tea Bar. Sen på efterfest. Irish kände att han ville signera mina skidbyxor när jag sov, tack så väldigt mycket!

Nu ska vi shoppa nya googles för januari lönen Hej Hej

/ SOS o lite LIDO


Bästa citat från kvällen ovan:

Nicolas chef: Nicola are u drinking a freestyler?

Nicola: ehh, noo..

Chef: But u are holding one!

Nicola: Its not mine

Chef: But I saw u drinking from it

Nicola: ohh crap (puts the freestyler down and runs into the kitchen)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0