Valentines Day!!


Dagen börjar bra med ett sms från en hjärtekrossad pojke.


14-feb-09 10.27

Ouch! That hurt.


Sen drog jag och Sos och röjde på Grand Motte och i Tignes snowpark. Dagens mål var att göra en 180. Lätt som en plätt, idag ska Sos träna på 360 istället! Lördagar och söndagar är definitivt dom bästa skiddagarna. Transferdays och ingen i backen. I liften ägnade vi oss åt att spåna på Rojo & Amarillo AB(alternativt Rojo & Amarillo Fest AB eller Rojo & Amarillo Rave och Finans AB) Vi har inte riktigt kommit på vad vi ska göra men samma dag vi kommer hem ska Rojo & Amarillo bli ett riktigt företag. Vi får helt enkelt ägna oss lite till åt firmafester och kick-offer så länge. Valentines day rullade på och helt plöttsligt var det dags för Speed dating. Så att man skulle veta vem man kunde ragga på och inte var det självklart också traffic light party.


Grönt - Singel

Gult - Maybe

Rött - Taken   



Jag var knallgrön! Ganska roligt var det ju också att folk i rött var på speed date. Kanske titta efter en 3e partner i sänghalmen??

 Man var ju lite nervös så X antal drinkar var tvungen att svepas innan. När vi kommer till Dicks blir man ännu nervösare då det är tusen filmkameror överallt. Dom har nämligen börjat filma "The Season". Vår käre vapendragare Jess kommer ju vara biroll. Nicolla kommer också vara med på ett hörn. Well done! Dock är det lite tråkigt att dom kommer censurera så mycket. I alla fall var Valentines day riktigt kul! Vad jag har hört var det mycket mycket kärlek igår.


Over and out

/Lido the Heartbreaker


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0