G Liedgren gästbloggar (Johannas brorsa)

Då var man safe home efter en skön och lagom spårad vecka i Valdi. Självklart har man drabbats av den obligatoriska Valdi-sjukan (även känd som Chamo-sjukan, Stanton-sjukan och Valtho-sjukan, välj själva) vilket förutom halsont och hosta kännetecknas av noll kronor på kontot och ångest över diverse vardagssysslor som måste tas hand om. Veckan i Valdi var iallafall lyckad och kan medela till alla oroliga att tjejerna sköter sig exemplariskt och att det mesta här på bloggen är överdrifter och skryt, hehe. Några höjdpunkter från resan var:
 
- Vårt pitoreska spartanska skidåkar-hotell Les Dolomites (Dollan) med hotel manager Olov som på en månad i Valdi fortfarande inte åkt ett enda åk.
- Afterskin på Folie Douce med den sköna bögen som la på sina egna texter till house-låtarna (Come in come in to my life, I want to love you baaaaby)
- New Years Eve of course, med tolvslaget på Saloon då Vicky och Nicola gick bananas med en påse rakteter som smälldes hejvilt mitt ibland folkmassan
- Puderåkningen på nyårsdagen efter en natt med snö. Bakfyllan borta efter första svängen!
- Taucad och dess magnifika burgare (tack Sos för att jag fick två själv på fredagsnatten, hehe)
- Att Johanna, Sos, och Jessi lagt på såna feta brittiska accenter. Jag är fett avis på er!
- Min och Martins hike sista dagen femhundra meter uppför en röd-svart bacle efter att vi glömt två ryggsäckar på afterskin på Folie Douce.
- Att bara chilla med en flaska riktigt billig Brut, oavsett om det är i sängen, i backen, på förfest eller på Saloon.
- Sista kvällen när vi efter en blöt utgång kom hem 04:45 när bussen skulle gå 06:00, och sedemera blev väckta av ovan nämnde Olov kl 05:55 som sa att bussen stod utanför och tutade. :)
 
Well, till er där nere: Ha en grym säsong! Och till er här hemma: Get your ass down there!

/G
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0