3Caneman gästbloggar igen.

Sophia kan idag (16jan) framföra att jag  nu har  lämnat in mitt kontrakt för att  få mitt  liftkort för hela säsongen. Detta skulle självklart ha gjorts för några veckor sedan, men jag  skyller självklart på min överkörda fot. Men den är nu mycket bra, men det  gör lite ont med pjäsan på. Tyvärr blev detta samma bortförklaring till mina föräldrar när dom var här och  hälsade på en vecka. Dum som jag  är köper jag  helt nya pjäxor utan att  verkligen pröva ut  dem. Detta har  resulterat  i att jag  inte kunnde  åkt mer än ca 2 timmar per dag med mina föräldrar  utan att börja gråta pga kramp osv.

Men nu till säsongens största och  bästa händelse, mina mamma och pappa kom ner och  hälsade på en hel vecka. Många tack till dem :

*Tack för ni tog med min datorn med mera från Sverige

*Tack för att  underbara resturangbesök ni bjöd på mig. (NI kan inte ana hur mycket man saknar vissa saker.)

* Tack för att  ni stod ut med att  lyssna på allt klagande ang min fot.

*Tack för att ni klarade av middagen med mig och  SOS på morris, det var  faktiskt inte bara vi som var  bättre förfriskade efter afterskin. Det fanns fler

*Tack för ni även hängde med Saloon och  bevisade att det inte bara jag i  familjen som uppskattar Jägerbombs.

*Tack för att ni tog med oss alla tjejer på HELA säsongens bästa middag på Victors. Alla grät av lycka pga maten och sällskapet<3

*Tack för att ni bunkrade upp vårat kylskåp dagen innan ni åkte hem.

Längtar redan till ni kommer igen i mars. Puss på er!


Kan även passa på att berätta att  det  är sällan man träffar en Twin mitt i alperna. Tack till Sos,krage och Lido för att  ni har  en sån underbar vän Dempa. Lovar att  du inte kunde kommit mer lägligt och hälsat på. Även om jag  hoppas inerligt att du  stannar resten av säsongen. Så vad är då likheten mellan dempa och  sophia?!:

*Tar gärna många pauser i backen

*Är gärna tidigt på afterskin om man ens tar  sig  till backen

*Bra på att göra bort sig( Självklart på ett bra sätt lr?)

*Tar  gärna en extra lång sovmorgonen om skidvärdet  suger.

*Fester in i det sista, gärna tills ställena tänder upp lamporna och  ber än att  gå.

* Börjar gärna dagen med en jägerbomb.

*Håller gärna tjejerna sällskap i baren när dom tvingas börja jobbet vid 3 på dagen, det är ju faktiskt tråkigt att stå där själv. Sen att man kanske blir bjuden på nått och  spenderar massa eget är ju bara en bonus.

NU har  det ju  faktiskt inte gått mer än 4 dagar  sen dempa kom så jag  tror nog att vi kommer hitta på mer dum än vi  redan gjort och  även hitta massa mer likheter. Förövrigt  går det  lite dåligt med jobbet, har  inte jobbat  på 2 veckor. Beror nog inte på mig utan mer på att det inte är högsäsong just  nu. (Hoppas på det  iaf)


Take care Fred Ut  Fuck Off

<3 Soffan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0